|   Contact  |    Prima pagina      

Proiectul
   Obiective
   Activitati
   Parteneri
   Unitatea de Implementare

SMM

Eco-etichetare

Documentatie

Link-uri 
Primaria Municipiului Bucuresti
Principala responsabilitate a PMB in domeniul mediului, ca autoritate publica locala, este asigurarea unui mediu sanatos pentru cetatenii Bucurestiului. Acest lucru implica dezvoltarea de programe de protectia mediului, conservare si recuperare, asigurarea unor servicii de calitate pentru comunitate, implementarea unei politici de mediu care sa conduca la o imbunatatire a sanatatii si conditiilor de viata.
Dorinta PMB este de a gasi si implementa solutii durabile pentru problemele cetatenilor.
Persoana de contact: Dl Ifrim Stelian, Manager proiect
Detalii de contact: Tel: +40 21 30 555 24
                                e-mail: mediu@bucuresti-primaria.ro
                                Pagina web: www.pmb.ro
                                Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta, NR. 47, etaj 2, camera 217, 050018,                                 Bucuresti, sector 5 , RomaniaCogita-solutii pentru un mediu sanatos in viitor
Cogita este o companie moderna, non-profit, care ofera solutii durabile in domeniul mediului. Cogita a fost infiintata in 2001,  si continua activitatile "Magazinului ecologic", un centru de ecologie urbana infiintat in 1995. Astazi Cogita ofera consultanta in domenii diverse, scopul lor fiind durabilitatea solutiilor. Domeniile prioritare sunt comunicarea si competenta cu referire la problemele de mediu, Agenda locala 21, transportul ecologic. Cogita ofera consultanta atat autoritatilor centrale, zonale si locale, cat si companiilor private, diverselor institutii sau organizatii din Danemarca si intreaga Europa. Abordarea interdisciplinara in gasirea solutiilor pentru diversele sarcini de lucru pe care le indeplineste Cogita, constituie una din specificatiile acestei companii, care pe langa metodele traditionale de abordare a problemelor de mediu uzeaza si acorda o mare importanta comunicarii si strategiei de lucru.
Persoana de contact : Dl. Morten Retting, Director Executiv
Detalii de contact:         Tel: +45 66 143348
                                         e-mail:mr@cogita.dk
                                         Pagina web: www.cogita.dk
                                         Adresa: Vestergade 48.1, Odense C, DENMARKLloyd's Register
Lloyd's Register este o companie independenta care activeaza in domeniul managmentului riscului pentru a imbunatati performantele in domeniul calitatii sigurantei afacerilor si mediului, avand clienti in intreaga lume. Activitatile si expertiza celor de la Lloyd's acopera toate domeniile de activitate.
Ca o componenta a grupului Lloyd's Register, functioneaza Lloyd's Register Asigurarea Calitatii (LRAC), structura organizationala care se ocupa de certificarea sistemelor de managment ( in domeniul calitatii, al mediului etc.)
Persoana de contact pentru Romania: Dl. Petrisor Jechel
                                                                   Tel: +40 21 2240040
                                                                   e-mail: Petrisor.Jechel@lr.org
                                                                   Pagina web: www.irga.com
                                                                   Adresa: Calea Grivitei, nr. 355- 357, 010717,                                                                    Bucuresti.


Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Protectia Mediului si Educatie Eco-Civica - Telefon/Fax 00 40 21 30 555 24